Apajamatkat
Apajamatkat on Suomenlahden tunnetuimpia kalastusmatkojen järjestäjä. Yrityksen perustaja "Apajaneuvos" Ari Paataja tietää mistä kannattaa pyytää mitäkin kalaa ja mihin aikaan vuodesta.

Aspocomp Group Oyj

Aspocomp on globaali korkean teknologian piirilevyjen valmistaja, jolle olemme toteuttaneet verkkosivustoja jo 2000-luvun alusta.

Aspocompin sivut toimivat tiedonjakelukanavana kaikille sidosryhmille - asiakkaille, sijoittajille, lehdistölle etc. Aspocompin sivustouudistuksen yhteydessä oli itsestään selvää, että ne toteutetaan mobiiliyhteensopiviksi.

Aspocomp Group Oyj teetti Espoon, Teuvan ja Salon toimipisteilleen omat intranet-sivustot.

Border Agility Team - BAT
Toteutimme BATille sponsorointina uudet sivut ja salasanan takana olevat jäsensivut. Sivujen tarkoituksena on palvella tiedotuskanavana jäsenten, kisaajien ja yhteistyökumppaneiden suuntaan.

Borderterrierikerho
Rotuyhdistyksen sivusto, jossa jaetaan tietoa sekä rodusta kiinnostuneille että alan harrastajille ja seuran jäsenille. Ulkoasussa haluttiin hyödyntää harrastajien loistavia kuvia lemmikeistään.

Defisan Hygienia
Defisan on erikoistunut julkisten saniteettitilojen laitteisiin. Se edustaa useita tunnettuja tuotemerkkejä, joiden ratkaisut ja valikoimat on koottu sivustolle yksinkertaiseen tuotetietokantaan.

EXPORT DIRECTORY of the Finnish Boating Industry
Venealan Keskusliitto Finnboat ry siirsi painetun vientiesitteensä näyttäväksi verkkosivustoksi. Jäsenyritykset päivittävät tiedot sivustolle itse. 

FiCom ry
Tietoliikenteen ja tietotekniikan keskusliitto FiCom ry on elinkeinopoliittinen yhteistyö- ja edunvalvontajärjestö. FiComille on internetsivuston lisäksi suunniteltu ja toteutettu myös FiComin jäsenyrityksiä palveleva extranet.

FicomForum
FiComin toimeksiannosta toteutimme tapahtumasivuston FicomForum -tapahtumille. Sivuston kautta hoidetaan ilmoittautumiset, ohjelmatiedot, esiintyjien esittelyt, majoitukset yms.

Finnair-konserni
Finnair-konsernin yritys- ja sijoittasivustolla palvellaan sijoittajia, median edustajia sekä kaikkia, jotka tarvitsevat tietoa Finnairista yrityksenä.

Venealan Keskusliitto Finnboat ry
Finnboatin sivuilta löytyvät tiedot yli neljästäsadasta Finnboatin jäsenkunnan valmistamasta tai edustamasta venemallista. Asiakas ylläpitää itse tietokantaa ja hakumoottorin avulla ajan tasalla olevat tiedot uusista ja käytetyistä veneistä, moottoreista, tarvikkeista ja muista palveluista löytyvät nopeasti.

Finnboat Kuntokartoitus
Rekisteröidyt kuntokartoittajat, voivat sivuston avulla tallentaa veneiden kuntotarkastuskertomukset kuvineen. Ajan myötä kuntokartoituksista muodostuu nettipohjainen arkisto, josta selviää veneen kuntohistoria.

Helsinki Samba Carnaval®
Suomen Sambakoulujen Liiton tärkein tapahtuma on vuotuinen Helsinki Samba Carnaval® - aito katukarnevaali Rio de Janeiron tyyliin! Karnevaaleja varten toteutettiin eräänlainen nostosivu tapahtuman oman domainin alle. Sivullle saadaan linkit tärkeimpiin tapahtumiin, esiintyjiin ja yhteistyökumppaneihin.

IGACO-O3 - Ozone and UV radiation
Ilmatieteenlaitoksen kanssa on toteutettu muutamia pienempiä sivustoja, mm. nämä IGACO-otsonisihteeristön sivut. Kohderyhmänä on kansainväliset otsonitutkijat ja tieteestä kiinnostunut suuri yleisö.

Ihonhoito TUULI
Ihonhoito TUULI on kolmen ihonhoitoalan ammattilaisen yhteisen unelman tuloksena syntynyt täyden palvelun kauneushoitola. He halusivat heti alusta asti laadukkaat ja selkeät www-sivut, joita voivat itse helposti päivittää toiminnan kehittyessä.

Ilmanlaatu.fi
Ilmanlaatuportaali on kaikille avoin maksuton verkkopalvelu, jossa Suomen ilmanlaatutilannetta voi seurata reaaliajassa. Palvelun tilaaja on ympäristöministeriö, ja sen toteuttaja ja ylläpitäjä on Ilmatieteen laitos. Mosaic on suunnitellut sivuston ulkoasun ja osan grafiikasta.

Indufor 
Indufor Group halusi uudistaa sivustonsa ulkoasun ja rakenteen. Samalla sivusto tehtiin mobiiliyhteensopivaksi. Mosaic on tehnyt sivuston ulkoasun suunnittelun ja teknisen toteutuksen.

 

Kaarina Ståhlberg Law Consulting Oy
Kaarina Ståhlberg perusti oman yrityksen ja halusi sivustolla esitellä toimitatapojaan, osaamistaan ja kokemustaan. Sivustolla hän julkaisee myös ajankohtaisia artikkeleita omalta alaltaan.

"When you truly need professional"

Lival
Lival on yksi Euroopan johtavista valaisinkaluston tuottajista. Yli 90 % myynnistä menee ulkomaille.Livalin koko tuotevalikoima on syötetty tietokantaan, mikä mahdollistaa sen, että tuotetiedot ja mm. valaisimien tekniset ominaisuudet löytyvät helposti.

Nordic Aluminium
Nordic Aluminium Oyj on Suomen johtava sähköteknisten ja rakennusjärjestelmien sekä pitkälle jalostettujen alumiinikomponenttien ja profiilien valmistaja. Nordic Aluminiumille on yrityssivuston lisäksi toteutettu myös useita verkkovuosikertomuksia.

Nordic Export Groups Oy
Nordic Export Groups Oy (Nordic Groups) tarjoaa pienille ja keskisuurille teknologiateollisuustaustaisille yrityksille kansainvälistymispalveluja sekä asiantuntija-apua myynti- ja markkinointitoimintoihin Pohjoismaissa, erityisesti Ruotsissa ja Tanskassa.

Nordic Investor Relations Conference 2013
Nordic Investor Relations -konferenssi järjestetään vuosittain eri pohjoismaissa, tänä vuonna se järjestetään Helsingissä. Konferenssille tehtiin nyt jo toista kertaa oma tapahtumasivusto, mistä löytyy lisätietoa ohjelmasta ja puhujista ja mitä kautta voi myös ilmoittautua tapahtumaan.

Parkpro
Parkpro on alan ammattilaisten perustama täyden palvelun pysäköintiyritys. Uutena yrityksenä omistajat kokivat www-sivut olennaisena osana toiminnan aloittamista. Tyylikkäät ja ammattimaisesti toteutetut www-sivut luovat mielikuvaa yrityksestä. Toiminnan laajetessa on tärkeätä, että myös www-sivuja on helppo muokata ja laajentaa.

Pöyry Oyj
Mosaic on toteuttanut Pöyry Oyj:n konsernisivuston. Yhteistyö Pöyry Oyj:n kanssa on jatkunut jo vuosia ja Mosaic on toteuttanut myös aikaisemmat Pöyry Oyj:n ja sen liiketoimintaryhmien sivustot. Mosaicin asiakkaista Pöyry  on ensimmäisenä siirtänyt  sivustonsa Drupal-alustalle. Drupalin käyttöön siirtyminen ei vaadi muutoksia sivuston rakenteeseen, tekstiin eikä ulkoasuun.

Pöyryn maakohtaiset sivustot
Pöyry BrasiliaPöyry Etelä-AmerikkaPöyry Iso-BritanniaPöyry ItaliaPöyry ItävaltaPöyry Kanada ja USAPöyry KiinaPöyry NorjaPöyry RuotsiPöyry SaksaPöyry SuomiPöyry SveitsiPöyry UnkariPöyry Venäjä

Racinel Areena
Racinel Areena on yksi Suomen suurimpia agilityhalleja. Sivustolla on viiden kentän ja kahvion varauskalenteri, josta pääsee katsomaan hallin varaustilanteen kenttä-, päivä- ja vuositasolla. Sivusto on toteutettu drupalilla.

www.ravintolamarine.fi
Ravintola Marine sijaitsee Kivenlahden Marinsatamassa. Ravintolan sivuille tärkeintä on tietysti ruokalista ja yhteystiedot. Varsinaisen tiedottamisen Ravintola Marine hoitaa Facebook-sivujensa kautta.

Sisäkorva
Sisäkorva on Kuuloliiton henkilökunnan intranet. Ulkoasun suunittelu ja tekninen toteutus on tehty Mosaicissa.

SRV Yhtiöt Oyj
SRV:n internetsivut osoitteessa www.srv.fi ovat uudistuneet. Uusissa sivuissa on panostettu etenkin käyttäjäystävällisyyteen, parempaan tekniseen toteutukseen sekä ulkoasun selkeyteen ja raikkauteen. Sivustolle on lisäksi toteutettu muun muassa nopeampi asunto- ja toimitilahaku.

”Asiakkaat ja muut sidosryhmät tarvitsevat tietoa yhtiöstä sekä käyttävät sen nettipalveluja mitä erilaisimmissa ympäristöissä. Otimme toimialallamme ensimmäisenä eri päätelaitteille sopeutuvat nettisivut käyttöön jo useampi vuosi sitten. Nyt olemme parantaneet sivustomme mobiiliominaisuuksia myös sijoittajille sopiviksi samalla huolehtien perinteisempien netin käyttäjien tarpeista”

www.stmotors.fi
Autokorjaamo sekä rallipalveluihin erikoistunut ST Motors Oy halusi sivuston, jota on helppo itse päivittää. Drupal on tähän loistava ratkaisu - myös pienille sivustoille.

Suomen IR-yhdistys
Suomen IR-yhdistys kokoaa yhteen pörssiyhtiöiden viestintäosaajat. Yhdistykseen kuuluu noin 140 IR-ammattilaista ympäri Suomea. Mosaic on toteuttanut myös jäsenistölle suunnatun extranet-sivuston.

Suomen Tuuliatlas
Tuuliatlas tuottaa tarkkaa tietoa Suomen tuulisuudesta. Tuuliatlas on www-pohjainen karttaliittymä, johon on tuotettu tietoa Suomen tuuliolosuhteista. Karttaliittymän avulla voidaan selvittää paikkakohtaiset tuuliolosuhteet koko Suomen alueelta.

www.suomiveneilee.fi esittelee uusia veneitä, moottoreita, kauppiaita, varusteita, palveluja ja paljon muutakin. Olemme halunneet yhteen paikkaan koota alan tarjontaa mahdollisimman laajasti. Sivut kehittyvät ja tarjonta laajenee pitkin kevättä. Näiltä sivuilta löydät lähes kaikki alan päämerkit ja toimijat. Hakukone mahdollistaa veneiden monipuolisen haun ja vertailun. Jälleenmyyjälistasta löydät kuinkin veneen lähimmän jälleenmyyjän.

testatutlaitteet.fi
FiCom tarvitsi internetsivuston Cable Ready HD – ja Antenna Ready HD –testattujen laitteiden listausta sekä niihin liittyvää yleistä informaatiota varten. Ulkonäössä haettiin sukunäköä FiComin oman sivuston kanssa.

Uiva Flytande - Helsingin Uiva Venenäyttely
Venealan Keskusliitto Finnboat ry järjestää vuosittain yhdessä HSK:n kanssa Helsingin Uivan Venenäyttelyn Lauttasaaressa. Sivusto palvelee sekä näytteilleasettajia että näyttelyvieraita. Näytteilleasettajat tekevät sivuston kautta paikka- ja tarvikevarauksensa, tilaavat kutsut ja näytteilleasettajakortit, tuotetietojen perusteella koostetaan näyttelyluettelot yms. yms.

Uponor
Uponor Oyj on yksi johtavista rakennus- ja ympäristötekniikan järjestelmien toimittajista maailmassa. Tuotteita valmistetaan 15 maassa ja niitä toimitetaan asiakkaille sataan eri maahan.Mosaic on toteuttanut Uponorin sijoittajille suunnatun sivuston.

Veneilytoimittajat ry
Veneilytoimittajat ry - Båtjournalisterna rf on veneilystä ja merenkulusta kirjoittavien journalistien ja kuvajournalistien yhdistys. Julkisen sivuston lisäksi toteutettiin jäsensivut, joiden tarkoituksena on mm. venealan tiedotteiden välitys jäsenistölle. Jäsensivujen kautta tiedotetaan myös yhdistyksen ja alan tapahtumista. Yhdistyksessä ei ole varsinaisia palkattuja työntekijöitä, joten sivuston ylläpidon tulee olla helppoa ja nopeaa.