Uponor

Uponor halusi varmistaa, että heidän sijoittajasivustonsa mukautuu myös mobiililaitteisiin. Mukautuva sivusto on Uponorille tärkeä, koska yritys haluaa tarjota kaikille sivuillaan vieraileville mutkattoman pääsyn tiedon lähteille ja miellyttävän selailukokemuksen. Sivusto näyttää isossa koossa samalta kuin ennenkin, mutta on varmempi kumppani päätelaitetta taskussaan tai käsilaukussaan kuljettavalle.

investors.uponor.com

Pöyry Oyj

Yhteistyö Pöyry Oyj:n kanssa on jatkunut jo vuosia ja Mosaic on toteuttanut myös aikaisemmat Pöyry Oyj:n ja sen liiketoimintaryhmien sivustot.

Mosaicin asiakkaista Pöyry siirsi ensimmäisenä sivustonsa Drupal-alustalle. Syksyllä 2013 sivusto uudistettiin mobiiliyhteensopivaksi.

www.poyry.com

Aspocomp

Aspocomp on globaali korkean teknologian piirilevyjen valmistaja, jolle olemme toteuttaneet verkkosivustoja jo 2000-luvun alusta.

Aspocompin sivut toimivat tiedonjakelukanavana kaikille sidosryhmille - asiakkaille, sijoittajille, lehdistölle etc. Aspocompin sivustouudistuksen yhteydessä oli itsestään selvää, että ne toteutetaan mobiiliyhteensopiviksi.

wwww.aspocomp.com

 

 

Indufor

Indufor Group halusi uudistaa sivustonsa ulkoasun ja rakenteen. Samalla sivusto tehtiin mobiiliyhteensopivaksi. Mosaic on tehnyt sivuston ulkoasun suunnittelun ja teknisen toteutuksen.

www.indufor.fi

Uponor
Pöyry mobiili
Aspocomp
Indufor

Mukautuvuus ja mobiiliyhteensopivuus

Internet kulkee entistä useammin taskussa, käsilaukussa ja repussa. Verkon selaaminen erilaisilla mobiililaitteilla kasvaa koko ajan. Vuoden 2012 lopussa lähes kolmannes suomalaisista internetin käyttäjistä surffasi älypuhelimilla ja tableteilla.

Mosaic toteuttaa verkkosivuistonne Responsive Design –tekniikalla eli ulkoasultaan mukautuvina sivuina, joiden selailu toimii erilaisilla päätelaitteilla ja eri käyttöjärjestelmissä. Sivusto muuntuu tablettilaitteisiin ja älypuhelimiin näytön koon resoluution ja laitteen asennon mukaan.