Pöyry Oyj

Yhteistyö Pöyry Oyj:n kanssa on jatkunut jo vuosia ja Mosaic on toteuttanut myös aikaisemmat Pöyry Oyj:n ja sen liiketoimintaryhmien sivustot.

Mosaicin asiakkaista Pöyry  on ensimmäisenä siirtänyt  sivustonsa Drupal-alustalle. Drupalin käyttöön siirtyminen ei vaadi muutoksia sivuston rakenteeseen, tekstiin eikä ulkoasuun.

www.poyry.com

Uponor

Uponor Oyj on yksi johtavista rakennus- ja ympäristötekniikan järjestelmien toimittajista maailmassa. Tuotteita valmistetaan 15 maassa ja niitä toimitetaan asiakkaille sataan eri maahan.

Mosaic on toteuttanut Uponorin sijoittajille suunnatun sivuston.

investors.uponor.com

Finnair-konserni

Finnair-konsernin yritys- ja sijoittasivustolla palvellaan sijoittajia, median edustajia sekä kaikkia, jotka tarvitsevat tietoa Finnairista yrityksenä.

www.finnairgroup.com
 

Aspocomp

Aspocomp on globaali korkean teknologian piirilevyjen valmistaja, jolle olemme toteuttaneet verkkosivustoja jo 2000-luvun alusta.

Aspocompin sivut toimivat tiedonjakelukanavana kaikille sidosryhmille - asiakkaille, sijoittajille, lehdistölle etc. Aspocompin sivustouudistuksen yhteydessä oli itsestään selvää, että ne toteutetaan mobiiliyhteensopiviksi.

wwww.aspocomp.com

 

 

Pöyry
Uponor
Finnair
Aspocomp

Sijoittajasivustot 

Mosaicilla on vankka kokemus pörssiyhtiöiden sijoittajasivuista. Osa sivuista on yrityksen pääsivuston yhteydessä, osa itsenäisiä sivustojaan. Sijoittajasivut tarjoavat lakisääteisen tiedon lisäksi yksityis- ja pääomasijoittajille tietoa muun muassa pörssiyritysten taloudellisista tavoitteista, liiketoiminnan riskeistä, veloista ja yrityskaupoista. Sijoittajatiedon viestintä vaatii sivustolta turvallisuutta ja helppoa päivitettävyyttä.