Uiva Flytande - Helsingin Uiva Venenäyttely

Venealan Keskusliitto Finnboat ry järjestää vuosittain yhdessä HSK:n kanssa Helsingin Uivan Venenäyttelyn Lauttasaaressa. Tälle tapahtumalle on tehty omat sivut osoitteeseen www.uiva.fi

Sivusto palvelee sekä näytteilleasettajia että näyttelyvieraita. Näytteilleasettajat tekevät sivuston kautta paikka- ja tarvikevarauksensa, tilaavat kutsut ja näytteilleasettajakortit, tuotetietojen perusteella koostetaan näyttelyluettelot yms. yms.

Cable Days

FiComin toimeksiannosta toteutimme tapahtumasivuston vuosittain pidettävälle Cable Days -tapahtumalle.

Sivuston kautta hoidetaan ilmoittautumiset, ohjelmatiedot, esiintyjien esittelyt, majoitukset yms.

www.cabledays.fi

Helsinki Samba Carnaval®

Suomen Sambakoulujen Liiton tärkein tapahtuma on vuotuinen Helsinki Samba Carnaval® - aito katukarnevaali Rio de Janeiron tyyliin! Karnevaaleja varten toteutettiin eräänlainen nostosivu tapahtuman oman domainin alle. Sivullle saadaan linkit tärkeimpiin tapahtumiin, esiintyjiin ja yhteistyökumppaneihin.

www.helsinkisambacarnaval.fi

Nordic Investor Relations Conference 2013

Nordic Investor Relations -konferenssi järjestetään vuosittain eri pohjoismaissa, tänä vuonna se järjestetään Helsingissä. Konferenssille tehtiin nyt jo toista kertaa oma tapahtumasivusto, mistä löytyy lisätietoa ohjelmasta ja puhujista ja mitä kautta voi myös ilmoittautua tapahtumaan.

www.firs.fi/nirc

 

Uiva
Cabledays
Helsinki Samba Carnaval
Nordic Investor Relations Conference 2013

Tapahtuma- ja kampanjasivustot

Joidenkin sivustojen elämä on lyhyt, mutta sitäkin intensiivisempi. Tapahtumien, monikanavaisten mainos- ja viestintäkampanjoiden alustaksi rakennetaan usein oma sivustonsa, josta löytyy yhteystietojen ja aukioloaikojen lisäksi kilpailuita, mahdollinen aineisto- ja kuvapankki, yhteys sosiaaliseen mediaan ja tietoa tapahtumasta, tuotteista ja oheispalveluista.